Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Leevi Haromo on 17-vuotias (s. 2003) P-Iirojen oma kasvatti, jolle alkava kausi on järjestyksessään toinen miesten edustuksen riveissä. Harmillinen loukkaantuminen keskeytti viime kauden ja hän ehti pelata vain kahdeksassa ottelussa.

-Leevi on tehnyt tunnollisesti kuukausien ajan kuntouttavaa treeniä ja pääsee näinä päivinä jatkamaan täyspainotteista harjoittelua, päävalmentaja Kimmo Hörkkö kertoo.

Entä millä mietteillä Rauman Lyseon lukiota käyvä nuorukainen itse odottaa tulevaa kautta?

-Tavoitteenani on vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa. Joukkueena meillä on tietenkin tarkoitus pelata hyvää jalkapalloa ja nousu takaisin Kakkoseen siintelee myös mielessä, Haromo kommentoi.

Piakkoin 20 vuotta täyttävä Arttu Virtanen (s. 2001) edusti viime kaudella porilaista Musan Salamaa Ykkösessä neljän ottelun verran. Lisäksi MuSa-kasvatti oli lainalla Kolmosessa pelaavassa Euran Pallossa.

P-Iirojen mukana hän harjoitteli nyt joulukuussa kolme viikkoa ja lähti 4. tammikuuta suorittamaan varusmiespalvelustaan. Intin aloitus saattaa hieman vaikeuttaa kauteen valmistautumista, mutta valmennuksella on silti isot odotukset Virtasen suhteen.

-Artulla on erinomainen asenne harjoitteluun. Hän on juoksuvoimainen laituri, joka on myös motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta, Kimmo Hörkkö sanoo.

Sopimustilanne 8.1.2021
Aleksi Arvela 2021
Markus Babb 2022
Martias Majapuro 2021
Juho Torkkeli 2021
Miko Lainio 2022
Topias Silvennoinen 2022
Jami Halminen 2021
Miika Pertola 2021
Henri Saarinen 2021
Otto Schultz 2021
Aladin Ljesnjanin 2021
Jussi Aalto 2021
Sakari Korri 2021
Leevi Ahonen 2021
Aake Rapala 2021
Aleksi Toivonen 2021
Aaro Salonen 2021
Markus Walden 2021
Mikko Jalkanen 2021
Arttu Virtanen 2021
Leevi Haromo 2021

Lähde: palloiirot.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää