Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Kesken viime kauden seuraan liittynyt 23-vuotias laitahyökkääjä Sebastian Repo jatkaa vuoden sopimuksella Rauman Lukossa. 28 ottelussa pelannut Repo teki 23 pistettä ja tehopörssi näytti varsin muhkeaa +19 lukemaa. Pisteistä 10 syntyi maalien muodossa ja 13 syöttöinä.

Seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt näkee, että Repo pystyy jopa vielä parempaan tulevalla kaudella. Vaikutus joukkueeseen oli merkittävä.

- Sebu tuli hurrikaanin lailla sisään meidän joukkueeseen jouluna. Tietenkin on aina arvailujen varassa mikä on yksittäisen pelaajan merkitys joukkueeseen, mutta Sebastian Revon hypättyä pelaavaan kokoonpanoon niin hän vääjäämättä panoksensa toi. Se näkyi siinä, että joulun jälkeen meidän rekordi oli todella kova.

- Repo ei montaa häviötä ehtinyt Lukko-paidassa kokemaan, Sahlstedt naurahtaa. 

Sebastian Repo on fyysisiltä ja taito-ominaisuuksiltaan huipputasoa, mutta myös älykäs pelaaja, joka omaksui nopeasti viime kaudella seuran pelitavan.

- Kaikki me näimme hänen vahvuutensa niin seurajohto, valmennus kuin kannattajakin. Äärimmäisen vahva pelaaja, joka menee läpi kivien ja kallioiden. Voittaa kaksinkamppailuja hirveän kovalla prosentilla ja pystyy pysymään väsyneenäkin kiekossa.

- Hyvä muistaa kuinka nopeasti hän omaksui meidän pelitavan, joka poikkesi aika paljon siitä, johon hän oli Amerikassa tottunut. Se on hyvän pelaajan merkki.

- Sebulla on myös erittäin hyvä laukaus, jota voisi käyttää useamminkin, koska veto on tarkka ja todella kova. Mä jotenkin uskon, että kun kotoinen liiga on taas tutumpi ja pelikaverit ovat tuttuja niin uskon vahvasti, että hän ottaa vielä yhden askeleen eteenpäin viime kaudesta. Rightinpuolen hyökkääjä vielä, joita ei missään joukkueessa ole koskaan liikaa. Se tuo mahdollisuuksia myös esimerkiksi ylivoimapelaamiseen. Sebu on vielä senkin vuoksi arvokas joukkueelleen, että on monikäyttöinen pelaaja ollen hyvä niin yli- kuin alivoimassakin. 

Sahlstedt uskoo, että joukkueen hyökkäys tulee myös ensi kaudella olemaan äärimmäisen kova liigaan.

- Meillä on erittäin vahva hyökkäys ensi kaudella ja kaiken kaikkiaan Repo on siihen erinomainen lisäys ja hänen myötä joukkueessa on myös kova kilpailu kärkiroolin paikoista sekä ylivoima-ajasta mikä ajaa varmuudella niin yksilöitä kuin joukkuetta eteenpäin, Sahlstedt päättää.

Lähde: raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää