Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella. Audette on pelannut viimeiset viisi kautta AHL:aa, jossa viime kaudella syntyi 58:ssa ottelussa 38 tehopistettä Springfield Thunderbirdsin paidassa. 175-senttinen keskushyökkääjä tuo joukkueeseen nopeutta, taitoa ja asennetta.

- Meille tulee erittäin taitava pelaaja. Danielia voisi kuvailla klassiseksi peliätekeväksi sentteriksi, joka tykkää olla paljon kiekossa. Pelisilmä on mun mielestä aivan huipputasoa. Näkee kentän hyvin ja osaa syöttää, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kuvailee tuoretta hankintaa.

- Taitoelementti näkee aivan kaikessa hänen tekemisessään. Pirun taitava luistimilla, nopea ja taitava käsistään. Lisäksi hyvä erikoistilannepelaaja. Tässä on kaikki ne elementit mistä tykkään kun keskushyökkääjää lähdetään hakemaan. 

Sahlstedt ei peittele odotuksiaan Audetten suhteen.

- Näkisin, että nyt on sellainen pelaaja, että jos vaan pysyy terveenä ja viihtyy täällä niin kaiken mennessä nappiin odotan hänen olevan aivan liigan kärkisenttereitä tulevalla kaudella. Odotukseni ovat korkealla.

Viime kauden jälkeen Lukon sentteriosastolta poistuivat liigan parhaan sentterin Justin Danforthin lisäksi Pathrik Westerholm ja Tapio Laakso. Urheilujohtaja kuitenkin uskoo, että myös tulevalla kaudella raumalaisten keskikaista tulee olemaan vahvaa tekoa.

- Tiesimme, että Danforth lähtee ja kun lähdet siihen etsimään pelaajaa tilalle, niin tilanne ei ole mikään ruusuinen. Mä olen todella tyytyväinen, että Audette löydettiin ja hän meille halusi tulla. Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet. Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä jäi olo voiko tällainen pelaaja meille tulla, Sahlstedt naurahtaa. 

Kanadalaissentteri sai pelitaitojensa lisäksi yhteneväistä palautetta luonteestaan.

- Ei ole isokokoinen, mutta sydän on iso. Kova äijä taistelemaan ja kamppailemaan myös. Aika monen ihmisen kanssa olen hänen luonteestaan keskustellut ennen sopimuksen allekirjoittamista ja kaikki ovat sanoneet samaa. On loistava ihminen tiedämme senkin puolesta, että tulee sopeutumaan tähän meidän juttuun. On joukkueen jätkiä viimeiseen pisaraan, Sahlstedt päättää.

Lähde: raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRobert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Vili Saarijärvi Rauman Lukkoon

Vili Saarijärvi Rauman Lukkoon

Rovaniemellä syntynyt 22-vuotias oikea käsi alhaalta ampuva puolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa seuraa seuraavan kahden kauden aikana.

Lue lisää
Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Kesken viime kauden seuraan liittynyt 23-vuotias laitahyökkääjä Sebastian Repo jatkaa vuoden sopimuksella Rauman Lukossa.

Lue lisää
Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

22-vuotias sentteri Julius Mattila siirtyy Rauman Lukkoon kahden vuoden sopimuksella Boston Collegen yliopistojoukkueesta, jossa mies teki viime kaudella 34:ssa ottelussa 42 pistettä.

Lue lisää
Mikael Vuorio jatkaa Lukon maalivahtivalmentajana

Mikael Vuorio jatkaa Lukon maalivahtivalmentajana

Hyvää työtä maalivahtien kanssa tehnyt Mikael Vuorio jatkaa seurassa seuraavat kaksi vuotta maalivahtivalmentajana. Miehellä on jo takana seitsemän kautta työskentelyä liigavahtien kanssa.

Lue lisää